Aloe Heat Losion – Uklonite bolove u vašim mišićima!

Forever Aloe Heat Losion za bolove u mišićima

Aloe Heat losion ima svojstvo zagrijavanja koje olakšava bolove i opušta mišiće u tijelu.

Umorni i bolni mišići i zglobovi često su rezultat naporne tjelesne aktivnosti, stresa ili bolnih stanja.

Krema od Aloe vere sadrži balansirani pH faktor kako bi djelotvorno utjecala na sve tipove kože bez negativnih utjecaja.

Tekstura losiona je iznimno lubricirajuća što omogućuje jednostavnu mazivost i duboko učinkovito djelovanje.

Opuštajuća i umirujuća krema idealna je za masiranje bolnih i napetih područja.


Bolovi u mišićima i kostima

Forever crvena kremaSnaga prirodnog gela od biljke Aloe vere idealna je za korištenje nakon većih tjelesnih napora kao što su intenzivni treninzi, sportske aktivnosti, i težak te naporan fizički rad.

Bolovi u kostima i mišićima mogu biti uzrokovani ozljedama, lomovima i reumatskim te drugim bolestima u mišićnom i koštanom sustavu.

Ulje sezama zaslužno je za efekt zagrijavanja koji losion od Aloe vere stvara nakon što se nanese na kožu.

Utjecaj zagrijavajućeg Aloe Heat Losion -a na koštano mišićni sustav:

 • upale i grčenja mišića
 • bolovi u kostima i zglobovima
 • sportske ozljede
 • lomovi i uganuća
 • autoimune bolesti

Kako koristiti kremu?

Nakon naporne fizičke aktivnosti ili ozljede nanesite kremu na bolno mjesto i utrljajte.

U kratkom vremenu ćete osjetiti olakšanje. Zbog posebne formulacije losion prodire duboko u kožu i smanjuje bol i napetost. Umorni i napeti mišići će se regenerirati u kratkom roku.

Problemi s dišnim putevima

Prirodni gel od aloe u svom sastavu ima snažnu biljnu formulu koja učinkovito djeluje na cijeli niz problema kod odraslih i djece. U svom sastavu sadrži snažno ulje od eukaliptusa koje blagotvorno djeluje na respiratorni sustav.

Snažno antibakterijsko i antivirusno djelovanje će olakšati disanje i omogućiti brže ozdravljenje organizma. Aloa i eukaliptus u kombinaciji će pomoći organizmu u bržem oporavku i regeneraciji.

Utjecaj zagrijavajućeg Aloe Heat Losion -a na dišni sustav:

 • glavobolja uzrokovana stresom
 • migrena
 • začepljeni sinusi i sinusitis
 • astma i bronhitis
 • prehlade
 • drugi respiratorni problemi

Kako koristiti ovu kremu?

Malu količinu kreme utrljajte na sljepoočnice ili čelo te prsta, olakšanje će se osjetiti u vrlo kratkom roku. Aloa, eukaliptus i drugi prirodni sastojci će djelovati umirujuće te će omogućiti organizmu brži oporavak, smanjenu bol te će djelovati antibakterijski i antiupalno na viruse i bakterije.

Aloe Heat Losion sa zagrijavajućim djelovanjem za odrasle i djecu

Forever Aloe Heat LosionForever living kozmetika prilagođena je djeci i odraslima, znamo koliko je teško pronaći kozmetiku koja će odgovarati svim ukućanima.

Forever Living preparati za njegu izrađeni su od prirodnih sastojaka koji svojom kombinacijom omogućuju široki spektar djelovanja i prilagođeni su svim uzrastima. Aloe vera je glavni sastojak losiona, ona djeluje antiupalno, smiruje crvenilo i smanjuje oteknuća.

Djelotvorno će smiriti opekline uzrokovane suncem ili opekotine nastale drugim vanjskim utjecajima.

Umirit će kožu iritiranu ubodom insekta ili iritiranost nastalu od biljaka. U zagrijavajućem losionu aloi se dodaju druga značajna svojstva koja utječu na udarce, uganuća i druge bolne procese na kostima ili mišićima.

Osim toga, zbog sastava će blagotvorno djelovati na respiratorni sustav od glavobolja, infekcija do raznih bolesti.

Tražite li preparate koji će pomoći cijeloj obitelji kod različitih boljki, ovaj Aloe Heat losion s efektom zagrijavanja je nešto što uvijek morate imati u kućnoj ljekarni ili u torbi na putovanjima. Losion od aloe djeluje na najčešće probleme koji se događaju na putovanjima glavobolje, udarci i bolni te ukočeni mišići su najčešće posljedice dugotrajnog sjedenja u automobilu i mogu biti posljedica promjene okoline.

Zašto je losion od Aloe tako učinkovit?
Forever Living koristi visoko kvalitetni gel aloe uzgojene na strogo kontroliranim poljima napredna formulacija koja koristi nekoliko različitih biljaka čija djelovanja spaja u sinergiju eukaliptus, koštica marelice i sezam su uz Alou glavni sastojci u losionu poznati po antibakterijskom, antiupalnom, opuštajućem i zagrijavajućem efektu.

Široka primjenjivost je postignuta pravilnim omjerima esencijalnih aktivnih tvari prirodne tvari se dobivaju naprednim procesima koji ne uništavaju prirodno djelovanje biljaka.

Kako dolazi do efekta zagrijavanja?

Ulje dobiveno prešanjem koštica sezama ima snažno antioksidativno i antiupalno djelovanje. Upravo zbog zagrijavajućeg efekta jedno je od najpoznatijih masažnih ulja u Ayurvedi.

Naručite Aloe Heat losion s efektom zagrijavanja već danas!

Tražite li prirodni losion koji djeluje na cijeli niz stanja za cijelu obitelj ovaj losion je sve što ste tražili!


Tuba: 118 ml
Svakodnevna primjena prema potrebi
Jednostavno pakiranje u tubi za laganu primjenu

Namijenjen za sve uzraste
Pogodan za korištenje na tijelu, licu bez kontakta s očima


Uz Aloe Heat losion korisnici najčešće naručuju Aloe Vera Gelly,  Aloe Vera Gel te za upalne procese na koži Forever propolis kremu , Forever ESM Complex – s Kurkumom i NEMOM koji pomažu u smanjenju  iritacije i regeneraciju oštečene kože i zglobova na tijelu.

Call Now ButtonNAZOVITE NAS