fbpx

Forever Living Products & Aloa Vera Centar u suradnji!

stjepan beloša forever living products

Forever Living Products & Aloe Vera Centar – (Stjepan Beloša)

Forever Living Products U prvom redu želio bih vam razjasniti sve eventualne nepoznanice i pitanja koje vam se sigurno pojavljuju u koliko ste kliknuli na ovaj članak. Osobno vjerujem da ćete to najlakše razumjeti u koliko prođete kroz česta pitanja a ja ću Vam kroz njih pokušati pojasniti sve detalje.


Zašto sam se odlučio za Aloe Veru?

Ja sam Stjepan Beloša I moja obitelj već tri generacije bavi se prirodnom medicinom (bioenergijom). Stalnim usavršavanjem i neprekidnim istraživanjima s ciljem pomoći ljudima.

U proteklih 20 godina osobno sam proučavao više stotina prirodnih proizvoda koje bih mogao preporučiti mojim klijentima za održavanje organizma, nakon što završe s tretmanima i riješe svoje zdravstveno stanje.

Proučavajući više od 4000 znanstvenih studija o Aloe Veri i njezinoj ljekovitosti, zaključio sam da je Aloe Vera savršen spoj nevjerojatne ljekovitosti i svega što nam je neophodno za život u ovom modernom dobu.

Više o Aloe Veri, njezinoj ljekovitosti i znanstvenim studijama, možete pročitati u mojem članku Aloe Vera kraljica biljnog svijeta.


Od kuda Stjepan Beloša u Forever Living Products kompaniji?

Nakon što sam istražio da je Aloe Vera definitivno “kraljica” biljnog svijeta, preostalo je pronaći kompaniju koja meni i mojim klijentima može ponuditi  što prirodniji proizvod.

U današnje vrijeme, definitivno nije jednostavno odlučiti ispravno, jer tržište je preplavljeno s mnoštvom proizvođača, ali zahvaljujući International Aloe Science Councilu i svjetskoj standardizaciji, saznao sam da je Forever Living Products najveći svjetski uzgajivač i proizvođač Aloe Vere.

Proizvodi više od 90% ukupne svjetske proizvodnje prirodne i organske Aloe Vere.

Nakon što sam se odlučio za kompaniju Forever Living Products, imao sam priliku posjetiti proizvodne pogone Forever Living Products-a u Dallasu (SAD), upoznati vlasnike kompanije,  te se osobno uvjerio da je stvarno onako kako se predstavlja na službenim stranicama kompanije.

Ono što mogu s sigurnošću reći, Forever Living Products je kompanija koja nema konkurencije jer s 90% ukupne svjetske proizvodnje i jedinstvenim patentom stabilizacije Aloe bez konzervansa, u proteklih 40 godina dominira u svijetu Aloe Vere i prirodnim dodacima prehrani.


Zašto Web Shop, prodaja proizvoda i potražnja za poslovnim partnerima?

U samim počecima moje suradnje s kompanijom Forever Living Products, moja preporuka je bila isključivo usmjerena prema mojim klijentima u ordinaciji, s ciljem pomoći u održavanju organizma nakon što završe s mojim tretmanima.

Zahvaljujući nevjerojatnom učinku, informacija o proizvodima i njihovom brzinom djelovanja, proširila se brzinom “munje” na više od 5000 naših zadovoljnih kupaca, te smo postali vodeći partneri kompanije Forever Living Products u regiji. U koliko ste zainteresirani za dodatan izvor prihoda, pogledajte što vam možemo ponuditi. Za sva ostala pitanja, slobodno me kontaktirajte.

Važno je napomenuti da svi naši i ostali kupci proizvode kupuju isključivo od kompanije Forever Living Products.

U koliko koriste našu preporuku mi ostvarujemo određenu dobit te za uzvrat svim svojim kupcima omogućujemo trajna nutricionistička savjetovanja, pomažemo u recepturama, savjetima te svemu što je potrebno a odnosi se na Forever Living Products.

Danas 10 godina nakon početka naše suradnje, usavršili smo sistem podrške u više od 70 zemalja svijeta, te nam mjesečno svoje povjerenje odaje više stotina novih kupaca, koji prepoznaju našu stručnost i prednosti koje dobivaju odabirući nas kao partnere.

U timu imamo organizirane službene liječnike, nutricioniste, liječnike prirodne medicine te njihova savjetovanja su dostupna svim našim kupcima i partnerima. Svaki naš kupac proizvoda bez obzira na zemlju boravka, nakon uspješno izvršene narudžbe, dobiva mogućnost pridružiti se našim DISCORD grupama, gdje može dobiti sve potrebne savjete i informacije od stručnih osoba iz našeg tima.

Zahvaljujući uspješno postavljenom poslovnom modelu, uspostavili smo poseban edukacijski sistem podrške za sve naše poslovne partnere te one koji žele pokrenuti vlastiti posao u suradnji s nama.

Više o našim modelima poslovne suradnje, možete proučiti na našoj stranici za poslovne partnere

Nadam se da sam vam ukratko uspio pojasniti naš odnos s kompanijom Forever Living Products (naslovnica) te osnovne prednosti i mogućnosti koje možete ostvariti u koliko naručujete proizvode putem naših preporuka.

Važno je napomenuti da cijene proizvoda na našim stranicama su identične veleprodajnim cijenama Forever Living Products-a.

Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte!

NAZOVITE NAS