Forever Marine kolagen

Forever Marine kolagen

Forever Marine kolagen je dodatak prehrani koji utječe na starenje. Kolagen je najzastupljeniji protein u ljudskom organizmu koji je zaslužan za pravilan razvoj kostiju, kože, mišića, kose i noktiju te ligamenata. Procesom starenja organizma smanjuje se proizvodnja kolagena u organizmu. Upravo zato je važno na pravilan način nadomjestiti zalihe kolagena u organizmu.

U zadnjih nekoliko godina kolagen je postao važan dodatak u kozmetičkoj torbici žena diljem svijeta. Najčešći zastupljen kolagen na tržištu je dobiven iz koštane srž i svinjske želatine, te je ujedno to i najlošiji kolagen.

Naše tijelo sadrži više različitih vrsta kolagena te između 33 – 38% mjelančevina u našem tijelu su kolageni. Zaduženi su za elastičnost kože i organa, te s godinama količina kolagena u tijelu prirodno opada.

Po prvi puta iz Forever Livinga na tržištu nam je dostupan Forever Marine Coolagen, potpuno prirodan kolagen koji će vašu kožu “podmladiti” nahraniti već nakon prva tri dana korištenja. Isprobajte ovaj nevjerojatan proizvod i vaša koža će vam biti zahvalna.

Forever Marine kolagen nutritivno piće – dodatak vašoj beauty rutini

Forever Marine kolagen Forever Living ProductsLjepota započinje konzumiranjem Forever Marine kolagena:
poboljšava hidrataciju kože
zaglađuje i poboljšava strukturu kože
zateže kožu
održava kožu zdravom

Forever Living kolagen je visoko koncentrirana tekuća formula u kojoj se nalazi poboljšani morski kolagen čija su baza prirodne tvari koje tijelo jednostavno razgrađuje i koristi u daljnjoj pretvorbi u organizmu.

Niste sigurni kakvog je okusa morski kolagen?
Forever Living marine kolagen ima okus bobičastog voća koji ga čini ukusnim i jednostavnim za konzumaciju svakom nepcu. Jednostavno otvorite pakiranje i popijte svoj tekući kolagen ravno iz pakiranja. Ambalaža od 15 mililitara jednostavna je za korištenje čak i u pokretu i kada idete na put. Jednostavno spremite svoju dozu kolagena u torbu i možete krenuti.

Sastav Forever Living Marine kolagena

Forever Living Marine kolagen izrađen je naprednom tehnologijom koja omogućuje korištenje aktivnih tvari iz biljaka bez gubitka njihovog snažnog prirodnog djelovanja. Sinergijom različitih prirodnih elemenata postižemo pojačavanje učinaka svake aktivne tvari pojedinačno kada ih tijelo počne koristiti.

Osnovni sastojak je kolagen koji se dobiva iz prirodnih morskih tvari, uz njega se nalazi ekstrakt crnog papra te goji bobice i ekstrakt zelenog čaja. Uz ekstrakte biljaka tu su vitamini C i A koji doprinose normalnoj razgradnji kolagena u organizmu. Cink i biotin su također sastavni dio Forever Marine Kolagena koji uz kolagen utječu na stanje kože, kostiju, kose i naših noktiju.

Stvarno djelovanje kolagena

Brojne studije su pokazale kako svakodnevno konzumiranje kolagena ima snažan utjecaj na promjene na koži.

Nakon dva mjeseca konzumiranja na koži se događa potpuna regeneracija elastičnosti kože, smanjuje se suhoća te se aktivira proces usporavanja starenja. Nakon tri mjeseca korištenja vidljive bore su manje izražene, smanjuje se njihova dubina i prevenira se pojava novih bora.

Za ovakve rezultate je zaslužna upravo vaša koža koja ima svojstvo produkcije kolagena koje se ponovno potiče redovitim konzumiranjem dodataka na bazi kolagena. Osim potaknute proizvodnje kolagena potiče se proizvodnja proteina koji je zaslužan za strukturu kože te elastin i fibrilin.

Dodatak kolagena svakodnevnoj beauty rutini:

Forever Marine collagen

Potiče ponovnu proizvodnju kolagena
utječe na razinu proteina u stanicama kože

Prve promjene na koži ćete vidjeti vrlo brzo, već nakon nekoliko dana vaša koža će biti hidratizirana, smanjit će se problem suhoće kože te će vaša koža djelovati sjajno, zdravo i zategnuto.

Uz konzumiranje kolagena vrlo je važna svakodnevna njega kože kojom ćete značajno utjecati na vidljivost rezultata ispijanja kolagena.

Dodatnom njegom kože s prirodnim Forever proizvodima te konzumacijom Aloe Vera Gel zaokružujete sve potrebne segmente očuvanja i podmlađivanja našeg najvećeg organa (kože).

Stabilizirani gel Aloe također možete iskoristiti za noćnu hidratizaciju kože kako bi osigurali antiupalno djelovanje i utjecaj na povećanu proizvodnju ulja na koži. Kombinacijom Forever Living proizvoda na prirodan način možete postići snažne učinke i vidljive rezultate.

Zajedničko djelovanje aktivnih tvari iz prirodnih elemenata utjecat će na vanjsko, vidljivo stanje kože ali i na unutarnje procese koji su zaslužni za usporeno starenje cijelog organizma, od smanjene pojave bora do utjecaja na gustoću kostiju, te snažnu kosu i nokte.

Dodatna korist – Forever Marine Kolagen

Bolni zglobovi – konzumiranje kolagena utječe se na stanje zglobova i hrskavica koje ih čuvaju. Smanjit će se bolovi i ojačat će se hrskavice te smanjiti njihovo trošenje.

Gustoća kostiju – proizvodnja kolagena u organizmu opada s godinama, razina kalcija u organizmu se također smanjuje. Ove dvije aktivne tvari značajno utječu na pojavu osteoporoze.

Mišićna masa – svakodnevnom konzumacijom kolagena može se utjecati na pravilnu funkciju mišića i povećanu mišićnu masu u organizmu posebno kod težih fizičkih napora.

Zdravlje srca – kolagen je dio strukture arterija, s godinama one postaju manje elastične i osjetljive. Konzumiranjem kolagena potiče se zdravlje krvožilnog sustava u tijelu.

Potpuno prirodni Forever Marine Collagen, na još neviđen način podmlađuje koži i djeluje na cijeli naš organizam. Za postizanje najbržih rezultata savjetujemo da uz kolagen vašu kožu lica tretirate s Forever Marine maskom i našim R3 Faktorom, kako bi otklonili bore i neravnine na vašoj koži lica!

Forever Living Products na svjetsko tržište postavio je jedan od najučinkovitijih setova za njegu kože lica ( Infinity Skin Care Kit ). Sadrži sve potrebno vašoj koži lica, značajniji rezultati su vidljivi već nakon prvih 5 dana korištenja.

U koliko vas zanima više informacija o Forever proizvodima za podmlađivanje i uklanjanje bora, slobodno nas kontaktirajte!

USKORO U DOSTUPNO U HRVATSKOJ!

Call Now ButtonNAZOVITE NAS