fbpx

MLM marketing – Karijera kod nas

mlm marketing

Mlm marketing – podijelite Foreverove  ekskluzivne, inovativne wellness proizvode i financijsku priliku s drugima, i zaradite dohodak koji vam omogućuje kvaltetniji život, za vas i vašu obitelj.

MLM marketing – Kako to ostvariti?

Pokrenite posao temeljen na internetu te radu od kuće s dokazanim prirodnim proizvodima na bazi Aloa Vere.

Aloa Vera Centar vam omogućuje kompletan sustav za edukaciju i podršku za Vaše poslovanje.

Kompanija Forever Living Products vam osigurava nabavu proizvoda, skladištenje, naplatu i sustav dostave do krajnjih korisnika i naravno računovodstvo tj isplatu zarade sukladno važećem zakonodavstvu.

Vi se opskrbite entuzijazmom i slijedite sustav koj vam nudi Aloe vera Centar ( seminari , edukacije, treninzi), sve osmišljeno za vaš uspjeh i brzi napredak.

Uvjeti za vaš uspjeh kao poslovnog partnera  u Forever Livingu zajamčeni su poslovnom politikom komanije koja se temelji na ostvarnom rezultatu a ne na nečijoj subjektivnoj prosudbi.
Više detalja o marketing planu i sistemu rada možete pogledati u videu Forever Living Products marketing plan!

Važno: kad jednom postignete bilo koji položaj u marketinškom planu, ne trebate tu poziciju ponovno potvrđivati ili dokazivati.
Kada postanete član našeg tima dobivate besplatan pristup Team Extreme Pro sustavu za edukaciju.

Po principu mrežnoga marketinga i naših uputa uključite u posao nove suradnike i zajedno radimo na uspjehu vašeg tima.
Kada započnete suradnju sa nama, važno je znati da je vaš uspjeh i naš uspjeh, te da ćemo se osobno potruditi i maksimalno pomoći kako bi vi postigli što bolje poslovne rezultate.


MLM marketing – Njihov uspjeh je i vaš uspjeh!

Maksimalno se zalažemo za vaš uspjeh!  Sve u našem poslovnom planu dizajnirano da uspijete.
Dobivate tim uspješnih ljudi koji vas vodi i pomaže vam!
Forever Living Products vam osigurava edukacije i treninge na svjetskoj razini, sjajne poticajne programe itd.

Uz visoko educirani i motivirani suradnički tim, vaš posao stalno raste, ostvarujete veći prihod i približavate se svojim snovima.
Marketing Aloa Vera Centra oslanja se na ljude poput vas kako bismo s vama podijelili svoja iskustva i znanje.

Vaša zarada počinje kada vaši suradnici nabave proizvode po tzv. maloprodajnoj cijeni ili NDP cijeni od kojih je 30 – 35% vaša neposredna zarada.
Kad postanete naš poslovni partner, tzv. assistent supervizor dobivate potpuni pristup Team Extreme Pro platformi za obuku i zarada Vam se povečava za bonus od dodatnih 35%.

U radu pruža Vam se mogućnost zaraditi i tzv. voditeljski bonus za svakog menadžera u vašoj strukturi počevši od 2% do najviše 9% bonusa ovisno o njihovoj poziciji u vašoj organizaciji.
Svi ovi bonusi mogu Vas zbuniti, ali je zapravo sve vrlo jednostavno.

Slijedite dokazane korake do uspjeha, osobno ćemo se potruditi da vama kao i ostalim poslovnim partnerima našeg tima i  Aloa Vera Centra pomognemo u brzom ostvarenju postavljenih ciljeva.

Prije nego što postanete svijesni, vaš posao će biti izgrađen.

Važno je napomenuti da suradnju sa nama i mlm marketing, možete započeti uz vaš trenutni posao.
Pridružite se našem timu još danas! Razmotrite što radimo i ako vam se svidi, slobodno se prijavite za prvu sljedeću grupu.

NAZOVITE NAS