fbpx

Aloe Vera Kraljica Biljnog Svijeta

Aloe vera plants

Aloe Vera – Kraljica biljnog svijeta

Hipokrat: Neka tvoja hrana bude tvoj lijek a tvoj lijek neka bude tvoja hrana

Aloe Vera, znanstveno dokazana najljekovitija biljka na našoj planeti. Jedna od najistraživanijih biljaka modernog doba a njezina ljekovitost proteže se kroz različite spise do 5000 godina unazad.

Na samom početku, važno je napomenuti da Aloe Vera nije lijek već superhrana koja zahvaljujući više od 200 nevjerojatnih spojeva koji na potpuno prirodan način našem organizmu vračaju ravnotežu te pomažu u regeneraciji našeg tijela.

Više od 4000 znanstvenih studija – PubMed , potvrdilo je da se ubraja u “čudo” prirode.

Do sada niti jedan moderni Laboratori još nije uspio objediniti sve hranjive elemente u nekom od lijekova, onako kako je to priroda postavila u Aloe Vera gelu.

Djelovanje ovog gela na naš organizam je višestruko, objedinjuje sve što je potrebno kako bi očistili, nahranili i uravnotežili naš organizam i naše tijelo.


Zašto je Aloe Vera drugačija od svih ostalih biljaka?

Naš imunitet kreće u našim crijevima! Uloga crijeva je da preradi i apsorbira sve hranjive elemente koje unosimo kroz hranu u naše tijelo.

U današnjem modernom dobu “zahvaljujući” prehrani i načinu života naša crijeva postepeno smanjuju svoju apsorpciju.

Unatoč promjeni prehrane, apsorpcija hranjivih elemenata te pozitivne bakterije (probiotici) s godinama se smanjuju (propusna, crijeva).

Da bi razumjeli ovaj dio, savjetujem da pogledate video u kojem ću vam pojednostaviti naš probavni (apsorpcijski) trakt.Aloe Vera u svom sastavu sadrži saponine “sapun” koji na potpuno prirodan način čiste plaku u našim crijevnim resicama, te oslobađa zarobljene masnoće koje se nalaze u njima.

Kada govorimo o čišćenju (detoksikaciji) našeg tijela, Aloe Vera je neinvazivna te na potpuno prirodan način vrača naš organizam u ravnotežu.

Važno je napomenuti da Aloe Vera uz više od 200 hranjivih elemenata (vitamina, minerala, amino kiselina, mikro i makro elemenata) je ujedno i prebiotik (hrana za probiotike).

Pomaže našim crijevnim nakon što se očiste da se uspostave i brže razmnože  probiotičke kulture u našem probavnom traktu.

Upotreba I djelovanje Aloe Vere je jako široko, koristi se za različite poteškoće u organizmu, te o tome možete pronaći tisuće članaka i studija na internetu ali važno je napomenuti, to sve to vrijedi isključivo u koliko je riječ o Aloe Veri koja je organska te isključivo stabilizirana na prirodan način.

Forever Living Products je najveći svjetski proizvođač i prerađivač Aloe Vere, te jedini proizvođač na svijetu koji u svoj  Gel ne stavlja koru biljke.

Kora Aloe Vere sadrži Alone te se ne preporučuje djeci, trudnicama te svim ostalima u većim količinama.

U koliko ste razmišljali o konzumaciji Aloe Vere, svakako savjetujemo da isprobate učinak Foreverovog gela, jer ovo je glavni proizvod kompanije Forever Living Products i već 40 godina na tržištu ne postoji konkurencija ovom proizvodu.

Priuštimo sebi najbolje jer to i zaslužujemo!

NAZOVITE NAS