Aloe vera sok – velika ljekarna u maloj biljci

aloe vera

Aloe Vera sok – podizanje imuniteta na prirodan način

Aloe vera sok, nova zdravstvena istraživanja dokazala su izravnu vezu između kroničnih bolesti i slabljenja ili poremećaja našeg imunološkog sustava
Naime, 75% oboljele populacije boluje od kroničnih bolesti.
Iako moderna medicina nudi različita rješenja za liječenje ili smanjivanje posljedica kroničnih bolesti, ona još uglavnom sanira posljedice, ali ne i uzroke …
S druge strane, današnji tempo i način života izvrgavaju nas različitim onečišćenjima i otrovima koji negativno djeluju na naš obrambeni sustav (imunitet).
Te opasnosti spojene s posljedicama svakodnevnih stresova dodatno slabe naš organizam i često su uzrok različitih kroničnih stanja.
Od njih do kroničnih bolesti, mali je korak.
Odgovor za mnoge probleme uzrokovane kroničnim bolestima nalazi se u našem obrambenom sustavu: obrambeni sustav u tijelu upravo i jest stvoren zato da nas štiti od bolesti.
Često nailazimo na činjenice da je jedan od najboljih izbora za podizanje imuniteta Aloe Vera sok.
Iz tog razloga vam želimo skrenuti pažnju na ljekovitost ove biljke te soka koji se nalazi u njoj, čak i u borbi za najtežim bolestima!
Više informacija o liječenju tumora i teških bolesti pomoću Aloe Vera soka pročitajte na blogu Romana Zaga: Liječenje Aloe Verom po receptu oca Romana Zaga! 


VELIKA LJEKARNA U MALOJ BILJCI

Unutarnji mesnati dio te suptropske biljke služi kao spremnik vode i sličan je gelu.
Aloe vera sok  ima jedinstvenu biokemijsku strukturu: sadrži izvanredno uravnotežene količine vitamina, minerala – osobito cinka, polisaharide te enzime.
Sadrži više od 250 bioaktivnih sastojaka i 20 osnovnih aminokiselina. Sastav aloa vera gela pročitajte ovdje!
Sami sastojci vrlo su jednostavni, ali jedinstven je način na koji ih aloja spaja.
Znanstvenici zaključuju da se oni sinergijski nadopunjuju kako bi poduprli mnoge korisne učinke aloe vere na ljudsko zdravlje.
Aloe vera jedna je od najkorisnijih biljaka na ovom planetu: utvrđeno je da osim blagotvornih učinaka na kožu sadržava i sastojke koji pomažu čišćenju organizma te reguliranju i optimalnom usklađivanju prirodnih tjelesnih imunoloških mehanizama, kojima se naše tijelo brani od bolesti.
Ako razmišljate o podizanju imuniteta sa Aloe Vera sokom savjetujemo vam da to bude provjerena kompanija, tu vam preporučamo Forever Living Products kao naše partnere iz razloga jer su vlasnici 92% svjetske proizvodnje Aloe Vere  i svi proizvodi su certificirani.
Za podizanje imuniteta izdvajamo: Čisti Aloe Vera Gel i Aloe Berry Nectar (Aloe Vera obogaćena sa brusnicom)

Call Now ButtonNAZOVITE NAS