fbpx

Forever Arctic Sea Omega

Forever Arctic Sea Omega za krvne Žile

Forever Arctic Sea Omega je provjereni dodatak prehrani poznat po iznimnoj kvaliteti i čistoći prirodnih aktivnih sastojaka koji se u njemu nalaze. Jedinstvena formulacija suplementa u svom sastavu sadrži riblje i maslinovo ulje, formula je dodatno poboljšana uljem lignje koje je izvor bogat Omega 3 masnim kiselinama.

Zdravstvene prednosti u konzumaciji ribljeg ulja i drugih proizvoda koji sadrže DHA i EPA su višestruke za ljudsko zdravlje.

Zdravlje krvožilnog i živčanog sustava uz Artic Sea Omega

Omega 3 masne kiseline pozitivno utječu na izgradnju, regeneraciju i zdravlje stanica i stanične membrane u cijelom tijelu. Posebno utječu na zdravlje mozga, očiju, kože, zglobova ali i srca te cjelokupnog krvožilnog sustava.

Zdravlje kardiovaskularnog sustava je direktno povezano s konzumacijom Omega 3 masnih kiselina. Vitalni organi kao što su koža, oči i pluća za pravilan rad i zdravlje trebaju velike količine Omega 3 masnih kiselina.

Utjecaj Artic Sea Omega na kolesterol

Trigliceridi su glavni sastojak masti, spoj alkohola glicerola i masnih kiselina. Nalaze se u krvi i odgovorni su, uz kolesterol za povišene masnoće u krvi. Upravo aktivni sastojci ovog preparata omogućit će vam normalizaciju razine masnoća u krvi, te pomoći u borbi s masnom jetrom.

Na taj način poboljšava se zdravlje srca, krvnih žila i mozga.

Utjecaj Artic Sea Omega na kolesterolŽivčani sustav u organizmu zaštićen je membranom koja se sastoji od esencijalnih masnoća kao što je DHA. Na taj način osiguravaju pravilne moždane funkcije, poboljšava se pamćenje kao i opće kognitivne funkcije.

Dodavanjem Omega 3 masnih kiselina svakodnevnoj rutini dolazi do pozitivnog učinka na razinu kolesterola u krvi.

Zbog utjecaja omega 3 masnih kiselina na trigliceride dolazi do pozitivnih pomaka u razinama lipoproteina visoke gustoće odnosno dobrog kolesterola (HDL) i lipoproteina niske gustoće odnosno lošeg kolesterola (LDL).

Neredovita prehrana, ubrzani način života i nezdravi obroci mogu značajno smanjiti unos Omega 3 masnih kiselina kroz prehranu.

Korištenjem ovog suplementa na jednostavan način se balansiraju esencijalne masne kiseline u organizmu. DHA i EPA masne kiseline nikada nije bilo jednostavnije nadomjestiti. Uz više od 33% DHA esencijalnih masnih kiselina u Artic Sea Omega dodatak prehrani.

Prevencija srčanih bolesti

Dodavanjem Omega 3 masnih kiselina u svoju svakodnevnu prehranu je vrlo jednostavno uz suplemente.

S obzirom na smanjene količine Omega 3 masnih kiselina i pojavu štetnih tvari u svakodnevnim namirnicama kao što su losos, skuša, haringa, pastrva ili tuna, preporučeno je uzimati i dodatke prehrani kako bi tijelu osigurali optimalnu količinu potrebnih nutrijenata za pravilno funkcioniranje organizma.

  • Dodavanjem Arctic Sea Omega svakodnevnoj rutini osiguravate:
  • niži krvni tlak
  • smanjenje triglicerida u krvi
  • usporeno razvijanje plaka u arterijama
  • smanjenje mogućnosti za pojavom abnormalnog srčanog ritma
  • smanjenu vjerojatnost srčanog i moždanog udara

Forever Arctic Sea Omega potražite i naručite već danas!


Poboljšanje općeg tjelesnog zdravlja

Forever Arctic Sea OmegeOmega 3 masne kiseline utječu na zdravlje cijelog probavnog sustava u kojem je iznimno važna crijevna flora te razvoj dobrih bakterija. Upravo je razvoj bakterija u izravnom odnosu s imunitetom.

Oslabljeni imunitet pogodovat će stvaranju disbalansa u organizmu.

Kombinacijom masnih kiselina stvara se optimalan dodatak prehrani koji utječe na cjelokupno zdravstveno stanje organizma i snažno osnažuje imunitet.

Osnaženi imunitet olakšat će organizmu borbu protiv upalnih stanja u organizmu kao što su bolovi u zglobovima i mišićima uzrokovani raznim stanjima.

Artic Sea utjecaj na psihičko stanje

Svakodnevnim konzumiranjem dnevnih preporučenih doza dodataka prehrani koje u sebi sadrže Omega 3 masne kiseline tijelu se omogućuje pravilno funkcioniranje.

Balansiranjem DHA i EPA masnih kiselina utječe se i na rad mozga što je direktno povezano s mentalnim zdravljem i raspoloženjima. Manja razdražljivost, veća koncentracija i smanjene oscilacije u raspoloženjima su vidljive u kratkom roku.

Naručite Forever Arctic Sea Omega dodatak prehrani već danas!

Arctic Sea Omega dodatak prehrani – konzumacija

Pakiranje Artic Sea Omega dodatka prehrani sadrži ukupno 120 kapsula što je dovoljno za 20 dana redovitog konzumiranja.

Dnevna doza Omega masnih kiselina u ovim tabletama sadrži dnevni unos od 250mg EPA i DHA masnih kiselina koje direktno utječu na normalnu funkciju kardiovaskularnog sustava.

Dnevna preporučena doza kapsula: 3×2 kapsule na dan
Napomena: tri puta dnevno – uz konzumiranje obroka

Trudnice i dojilje te teški bolesnici bi se prije korištenja prirodnih preparata i dodataka prehrani trebali savjetovati sa svojim liječnikom ili našom službom za korisnike kako bi vam preporučili proizvod koji će najbolje odgovarati vašim potrebama.

Samostalnim odabirom prirodnih preparata možete stvoriti negativni utjecaj na organizam korištenjem s drugim lijekovima ili preparatima čija djelovanja nisu kompatibilna.


Video prilog (primjer) utjecaja Arctic Sea Omege na plakove i taloge u našem organizmu.

Samo kvalitetna omega masna kiselina može otopiti masnoće koje se nalaze u našem organizmu. Isprobajte ovaj test s vašim omega masnim kiselinama.

Povezani proizvodi:

Forever Focus – povečajte koncentraciju i pamčenje na prirodan način

Argi+ – Aminokiselina arginin za povečanje elastičnosti krvnih žila!

Aloe Vera Gel – 99,8% čistog srca biljke bez dodataka!

 

Call Now ButtonNAZOVITE NAS