fbpx

Kako otkloniti ekcem, svrbež kože i dermatitis na prirodan način!

ekcem

Kako otkloniti ekcem i dermatitis na prirodan način?

Najčešća bolest kože je karakteristićni vaskularni edem, poznatiji kao ekcem ili dermatitis.

Postoje različiti tipovi iritacje: najčešći uzrok je korištenje supstanci ili materijala koji izazivaju alergijske reakcije (konkaktni dermatitis), reakcije na infekcije (mikrobiotski ili gljivični ekcem) i reakcija na tvari unesene u organizam (konstitucijski ekcemi).

Ekcem se razvija u različitim fazama.
Najčešće započinje crvenilom koje nerijetko izaziva svrab i koje se s vremenom pretvori u plikove.

Slijedi njihovo pucanje i formiranje kraste.

Nakon kratkog vremena, krasta otpada i na tom mjestu ostaje vrlo osjetljiva i glatka koža koja se obnavlja i na kraju dolazi do izlječenja toga mjesta.

Moguće je da ipak ostane trag na koži ili da se pojavi neka komplikacija u vidu nove infekcije.

Za dijagnosticiranje ekcema najbolje je napraviti laboratorijske pretrage i da bi se spriječilo njegovo ponovno pojavljivanje, treba napraviti alergijske testove.

Da bi se riješio problem s ekcemom, najvažnije je prestati uzimati supstancu koja je izazvala alergiju, te kožu njegovari Forever Firstom, kako bi se ugasio upalni proces te smanjila iritacija;  za druge stadije ekcema, posebno zbog tvari unesenih u organizam, dobro je shvatiti psihološke i imunološke aspekte koji su ga, eventualno, izazvali.

Ako imate probleme sa kožom kao što su: seboroični dermatitis, atopijski dermatitis ili samo ekcem i srbež kože, savjetujemo vam da napravite cjelokupni tretman vašeg organizma, kako bi otklonili problem.


Tretman čemo podijeliti na dva dijela “iznutra” i “izvana”

Zašto tretirati ekcem i dermatitis iznutra?

Večina problema koji se pojavljuju na koži dolaze kao nepravilan rad našeg unutarnjeg sustava.

Jedan od vrlo čestih problema je nepravilan rad jetre ili ostalih “filter” organa.

Suvremena medicina taj problem riješava na način da se savjetuje uzmanje kortikosteroida, što ne osigurava trajno riješenje, zbog velikog broja nuspojava na cijeli organizam (osobito kod djece i osoba sa slabijim imunitetom).

Aloe Vera Gel je pokazao izuzetno dobre rezultate prilikom uravnotežavanja naših organa, prvenstveno jetre, što je ključno prilikom suzbijanja dermatitisa i sličnih kožnih problema.

Aloe Vera Gel se u današnje vrijeme ne smatra lijekom, ali je njegova ljekovitost i rezultat za: kontaktni dermatitis, atopijski dermatitis i seboroični dermatitis pokazao izuzetno pozitivne rezultate već u prvom mjesecu konzumacije.

Ako ste skloni ekcemima ili imate neke od navedenih kožnih problema, prvenstveno vam savjetujemo problem riješiti  “iznutra” jer je to trajnije i bezbolnije riješenje.

Što se tiče tretmana “izvana” savjetujemo da kožu čistite sa ne agresivnim sapunima ( sapun od Aloe Vere za osjetljivu i oštećenu  kožu) te da više puta dnevno nanesete Aloe First, kako bi ugasili upalni proces na koži i otvorili pore, te na taj način omogučili bolje djelovanje  propolis kreme (Aloe Vera Propolis krema za dermatitis). U koliko ste alergični na propolis, savjetujemo da primjenite Aloe Vera Gelly, kako bipostigli najbolji reyultat u najkračem roku.

Ovo je u potpunosti prirodno riješenje, koje će na blag prirodan i brz način regenerirti vašu kožu i riješiti vas problema.


Naša preporuka za postizanje najboljeg rezultata kod ekcema, kontaktnog dermatitisa, atopijskog i seboreičnog dermatitisa. Preporučamo mesečnu terapiju koja uključuje tretman iznutra i tretman


Iznutra: 3x Aloe Vera Gel 
Izvana: 1x Aloe Vera First, 1x Propolis Krema

Iskoristite 5% popusta i kontaktirajte nas telefonom za više informacija i naručivanje!


NAPOMENA: Aloe Vera Centar je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.
Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.
Ovaj dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani!


Ne propustite pročitati naš članak: Aloe Vera proizvodi u Ginekologiji

Tema: Ekcem i promjene na koži!

NAZOVITE NAS