fbpx

Forever Bee Propolis

Forever Bee Propolis

Forever Bee Propolis!

Kada pomislimo na pčele, najprije nam padnu na um med i pelud. Međutim, još je jedna tvar od velike važnosti, propolis kojeg čini ljepljiva smola koju izlučuje drveće.

Pčele sakupljaju i metaboliziraju propolis, a potom njime oblažu svoje košnice kako bi se zaštitile.

Toliko djelotvoran, da je unutrašnjost pčelinje košnice katkada sigurnija od većine operacijskih dvorana.

Ime propolis dolazi od grčke riječi koja znači „prije grada“ što bi značilo da propolis brani cijelu zajednicu pčela od vanjskih prijetnji.

Propolis ima povijest staru 5.000 godina. Asirci i Grci rabili su ga za očuvanje zdravlja.

Sadržavajući 22 aminokiseline, vitamine B-kompleksa i pojačan s dodatkom matične mliječi, Forever Bee Propolis izvrstan je način očuvanja prirodne tjelesne zaštite.

Forever Propolis sakuplja se u visokim pustinjskim predjelima gdje nema zagađenja.

Da bi se i nadalje osigurala njegova čistoća, koriste se patentirane sabirne posude za sakupljanje propolisa. Forever Bee-Propolis je 100% prirodan, bez dodataka konzervansa ili umjetnih boja.

Također je i izvrstan prirodni prehrambeni proizvod, bogat hranjivim tvarima poput vitamina, minerala, enzima, aminokiselina i ostalih elemenata u tragovima.

Preporučamo da upoznate jednu od najprodavanijih Forever krema: Aloe Propolis Creme, kombinacija Aloe Vere i Propolisa je nezaobilazan proizvod kod više od 10 milijuna Foreverovih korisnika! Također ovaj propolis možete pronaći i u Forever Bright pasta za zube i jednom od najprodavanijih proizvoda Forever Aloe First – prva pomoć za vašu kožu!


Sadržaj tablete:

Pčelinji propolis 500mg, med, izolat sojina proteina, rogač, kremena zemlja, aroma badema, stearinska kiselina, natrijeva kroskarameloza, matična mliječ.

U koliko želite naručiti Forever Bee Propolis, savjetujemo da to učinite direktno iz Forever Living Products veleprodaje, po sniženoj cijeni u koliko se registrirate kao kupac!

Call Now ButtonNAZOVITE NAS