fbpx

Forever Living Products – Proizvodi

Forever Living Products

Forever Living Products proizvodi i njihova uporabna vrijednost!

Siguran sam da ste već do sada upoznali kompaniju Forever Living Products i da ste se susreli s nekim od proizvoda i njezinog velikog asortimana.

Ono po čemu je prepoznatljiva u više od 160 zemalja svijeta je, standardizirana kvaliteta proizvoda od Aloe Vere i to s tradicijom dužom od 40 godina.

U proteklih 40 godina Forever Living je svoj asortiman povećao na više od 250 različitih prirodnih dodataka prehrani, od kojih se posebno izdvaja čisti Aloe Vera gel.

Forever kompanija dominira u svijetu Aloe Vere već 40 godina. Vlasnik je prirodnog patenta za stabilizaciju gela iz Aloe Vere.

Iz tog razloga se u više od 160 zemalja svijeta u specijaliziranim Forever Living Products veleprodajama, može kupiti 99,7% čisti Aloe Vera Gel (samo srce biljke, bez kore i dodataka).

U nastavku pogledajete jedno od predavanja na temu Forever Living Products proizvodi! 


Kako što je spomenuto u gornjem video prilogu, Forever je veleprodaja i nije moguće kupiti proizvode bez preporuke. Foreverove proizvode ne možete pronaći u veletrgovinama, ljekarnama i sličnim ustanovama.

Za ove proizvode nećete pronaći reklame na televiziji niti na plakatima, jednostavno ovo je drugačija kompanija.

Kompanija kojoj je svaki kupac važan! Važna je informiranost kupaca o utjecaju Forever proizvoda te iz tog razloga u proteklih 40 godina se proizvodi kupuju isključivo u službenim uredima kompanije.

Svaki kupac ima mogućnost postati registrirani član Forevera i tako ostvariti pravo od 5% popusta prilikom kupovine proizvoda.

Kada se jednom registrirate, vaš popust je trajan, možete ga koristiti u svih 160 zemalja svijeta, gdje je Forever Living Products službeno otvoren.

Važno je napomenuti da Forever Living Products proizvodi, posjeduju sve potvrde i certifikate nadležnih ministarstva, za svaku zemlju u kojoj posluju.

Za kupce ili poslovne partnere ne postoji članarina, upisnina ili bilo koji oblik dodatnih troškova i davanja.

Prvi puta kupljeni proizvodi su ujedno i upis u Forever kompaniju a ujedno i ostvarenje trajnog popusta od minimalno 15%.

U koliko želite naručiti Forever Living Products proizvode, direktno od kompanije i iskoristiti popust.

Ovdje posjetite službenu internet trgovinu kompanije Forever Living Hrvatska  ili odaberite vašu zemlju boravka na linkovima u nastavku.

Izvor: Forever Living Products

NAZOVITE NAS