Arctic Sea omega 3 kapsule – 100% prirodno ulje riba

Forever Living Products 15% Popusta na Online Naručivanje

Omega 3 kapsule – Forever Arctic Sea omega

Omega 3 kapsule – Novi i poboljšani Forever Arctic Sea pruža savršenu ravnotežu masnih kiselina Omega 3 u mješavini prirodnoga ribljeg ulja i ulja koje se dobiva iz liganja.

Kako bi bolje podržavao vaš kardiovaskularni sustav, mozak i oči.

Ova jedinstvena mješavina ekskluzivni je proizvod Forever Livinga i osigurava ne samo 33% više DHA dnevno, već stvara idealnu ravnotežu DHA i EPA za optimalno zdravlje i dobrobit.

Na ispitivanjima obavljenim posljednjih desetljeća dokazala su da Omega 3 masne kiseline daju fantastične rezultate u očuvanju zdravlja.

Arctic Sea Omega 3 izuzetno je kvalitetan dodatak prehrani.
Sadrži Omega 3 masne kiseline iz riba sjevernih mora, kao i Omega 9 masne kiseline iz masline.

Ulje morskih riba sadrži specifične masne kiseline, koje su zbog utjecaja na snižavanje sadržaja triglicerida u krvi od presudnog značaja u slučaju arteroskleroze i kardiovaskularnih oboljenja.

U posljednjih su deset godina klinička ispitivanja potvrdila da su bolesti srca te druge bolesti rasprostranjene u razvijenim zemljama, kao što je dijabetes, visoki tlak i rak, kod Eskima i japanskih ribara znatno manje zastupljene.

Ispitivanjima Forever Living Products  grupe za prehranu, došlo je do proizvodnje izuzetno efikasnog proizvoda kao dopuna prehrani te sredstva za snižavanje sadržaja masti i triglicerida u krvi.

Pročišćava krvne žile od nataloženih masnoća, vraća elastičnost, sprečava sljepljivanje krvnih pločica (stvaranje ugrušaka), smanjuje krvni tlak.


Proizvod Arctic Sea Omega 3 kapsule  proizveden je iz ribljeg i maslinovog ulja u obliku kapsula od 435 mg – 120 kapsula.

EPA (eikozapentaenska kiselina) – 200 mg
DHA (dokozaheksaenska kiselina) 200 mg
Vitamin E  3%

Prirodan je i iznimno bogat izvor rafiniranog i koncentriranog ribljeg ulja iz hladnih mora, koje u prehrani nije često zastupljeno, a sadrži višestruko nezasićene prirodne masnoće.

Zahvaljujući EPA (eikosapentaenskoj kiselini) i DHA (dokosahaksaneskoj kiselini) kao i maslinovom ulju, Omega 3 kapsule su skladište tih kiselina.

Za odrasle se preporučuje uzimanje 2 kapsule tri puta dnevno u tijeku obroka.
Klinička ispitivanja:

Dokazano je da je redovito uzimanje Arctic Sea Omega 3 kapsula značajno za organizam, budući da stalno snižava sadržaj kolesterola i triglicerida u krvi, pri čemu pozitivno utječe na odnos lipida velike gustoće i lipida niske gustoće.

Osim kao dopuna prehrani, prvenstveno ima preventivni utjecaj u slučaju koronarnih oboljenja tj. odgovarajućih aterosklerotičnih promjena, odlične rezultate postiže u kombinaciji sa Argi+ (aminokiselinom L arginin)

Ne sadrži šećer, škrob, konzervanse ili umjetne boje.

Arctic Sea Omega 3 kapsule su bez glutena.


Za postizanje najboljih i najbržih rezultata osmislili smo sa Vas paket, koj uključuje mjesečnu količinu od 3 litre Aloe Vera Gela u kombinaciji sa Arctic sea omega 3 masnim kiselinama te Argy+ proizvodom! 

3x Aloe Vera, 1x Artic Sea, 1x Argi+ 

Akcija!!! Ostvarite popust od 15% na paket proizvoda za krvne žile


Pogledajte kratak test usporedbe Artic sea omege i standardna omege 

Pojedinačno naručivanje Forever proizvoda u Hrvatskoj!

Minimalna narudžba putem službenog Forever Living Products Web Shopa iznosi 630,00 kn.

Proizvode možete naručiti na službenim stranicama kompanije Forever Living, klikom ovdje! 

Ako želite naručiti pojedinačan proizvod (bez minimalne narudžbe), molimo vas da nas kontaktirate ovdje, kako dogovorili isporuku pojedinačnih proizvoda.

Call Now ButtonNAZOVITE NAS