Prirodni laksativ – Riješite nadutost i lijena crijeva na prirodan način!

Forever Living Products 15% Popusta na Online Naručivanje

PRIRODNI LAKSATIV I POREMEĆAJI U RAVNOTEŽA PROBAVNOG SUSTAVA

Prirodni laksativ i što poduzeti da riješite problem sa vašom probavom?

Ravnoteža bakterijske flore kako kod odraslih, tako i kod djece,  jedno je od osnovnih područja upotrebe aloe vera gela i probiotika.

U suvremenoj, zapadnoj kulturi uz “zdravu” hranu nalaze se mnogi proizvodi puni kemijskih aditiva i konzervansa.
Npr. Kupovno brašno u sebi sadrži pesticide, mliječni proizvodi se mogu kupiti u prahu, suhomesnati proizvodi sadrže nitrate, povrće je ozračeno gama zrakama (koji se koriste u najmanje 39 europskih zemaIja s ciljem pospješivanja klijanja i produžavanja trajanja biljke) i sve to mi jedemo.


Sve te supstance usporavaju probavu.

Ali, osim toga, nepce postaje sve manje sposobno da razlikuje okuse. Mlađi ljudi se često navikavaju na preslanu ili preslatku hranu.

Najveći rizici upravo se pojavljuju kod djece.

Mnoga djeca više vole čajeve, sokove i gazirana pića industrijski prerađena, nego prirodno i organsko voće.

Mnoge domaćice za pripremanje obroka koriste isključivo smrznuto povrće.

Ovaj problem tiče se i beba.

One koje su hranjene umjetnim mlijekom ili liječene antibioticima prije drugog mijeseca života imaju odličnu podlogu za negativnu promijenjenu crijevne flore.

Kod takve djece često se  susreću patogene bakterije kao i gljivice. Jedna od najčešćih gljivica je kandida (pročitajte više informacija o prirodnom liječenju kandide) .

Poznato je da dojenče čija majka ne uzima lijekove znatno zdravije; također znamo da pogrešna prehrana ima za posljedicu djecu koja su sklonija alergijama i koje su češće bolesna.

Simptomi koji upozoravaju na izmijenjenu crijevnu floru odraslih su dijareja i nadutost.

U današnje vrijeme zdrava i uravnotežena prehrana vrlo je važna za naš organizam, živimo u vremenu kada je sve ubrzano a naše tijelo još nije dovoljno mutiralo da se prilagodi modernom dobu.

Iz tog razloga je uzimanje dodataka prehrani postalo neophodno za ljude koji ne žele imati probleme sa vlastitim zdravljem!

Sok aloe sadrži sluz, prirodni šećer i enzime koji svakodnevnom upotrebom poboljšavaju crijevnu floru te uništavaju bakterije i gljivice.

Prema najnovijim istraživanjima, odličan je laksativ i pomagač u liječenju čira na želucu jer metil-celuloza, koju sok sadrži, štiti sluzokožu od iritantnih faktora.

Ako ste skloni problemima sa probavom i potreban vam je prirodni laksativ, savjetujem da napravite detoksikaciju organizma i regulirate vašu crijevnu floru, isčistite plaku iz crijevnih resica i vratite pozitivne bakterije u vaša crijeva.

Rezultati primjene Forever paketa za probavu su vidljivi već nakon 3. dana konzumacije.
Kako bi vašu probavu regulirali trajno, tada je potrebno Aloe Vera Gel i probiotik konzumirati minimalno 30 dana, bez obzira što ćete imati osječaj da ste problem riješili i puno ranije.

Aloe Vera Gel će vam očistiti crijevne resice, podići imunitet a probiotik će vratiti pozitivne bakterije u vaš organizam.

Ono što razlikuje ovu kombinaciju proizvoda od bilo koje slične na tržištu je: Active Probiotik sadrži 6 vrsta pozitivnih bakterija i tri ovojnice, koje se otapaju na ciljanim mjestima u vašem probavnom sustavu (želudac, tanko crijevo, debelo crijevo) i na taj način dovode pozitivne bakterije u cijeli vaš probavni sistem.


Forever Active ProbioticAloe Vera Gel u svom sastavu uz 250 hranjivih sastojaka neophodnih za ljudski organizam sadrži 3% saponina, koji čiste naše crijevne resice i na taj način pomažu normalnoj i prirodnoj apsorpciji hrane.

Aloe Vera gel je jedan od najboljih prirodnih prebiotika (hrana za probiotike), tako da u kombinaciji sa ACTIVE PROBIOTIKOM dijeluje u sinergiji i regulira vašu probavu već u prvom tjednu konzumacije.

NAŠA PREPORUKA FOREVER PROIZVODA ZA PROBLEME ZA PROBAVOM – NARUČITE SADA ONLINE I ISKORISTITE -15% POPUSTA

Ako vaš paket naručite i platite online, u roku od dva radna dana ćemo ga dostaviti na vašu željenu adresu!

NAPOMENA:Aloe Vera Centar je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Ovaj dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani[/alert]


Pojedinačno naručivanje Forever proizvoda u Hrvatskoj!

Minimalna narudžba putem službenog Forever Living Products Web Shopa iznosi 630,00 kn.

Proizvode možete naručiti na službenim stranicama kompanije Forever Living, klikom ovdje! 

Ako želite naručiti pojedinačan proizvod (bez minimalne narudžbe), molimo vas da nas kontaktirate ovdje, kako dogovorili isporuku pojedinačnih proizvoda.

Call Now ButtonNAZOVITE NAS