fbpx

Active Pro B probiotik

Active Pro B probiotik

 

Active Pro B probiotik je rezultat novih tehnoloških dostignuća i novih klinički uzgojenih sojeva probiotika kako bi pospješio zdravlje i funkcioniranje probavnog sustava. Forever Active Pro-B u svom sastavu sadrži Flora Active raspon korisnih probiotičkih sojeva koji su razvijeni u vodećoj svjetskoj bolnici na području gastroenterologije.

Zašto je Active Pro B probiotik drugačiji od drugih probiotika?

Forever Libing probiotikForever Active Pro B dodatak prehrani sadrži posebno stvorenu formulaciju 6 različitih sojeva. Pažljivim spajanjem sojeva omogućeno je da u samo jednoj dozi imaju čak 8 milijardi CFU. CFU je jedinična mjera kojom se prati količina bakterijske koncentracije u probavnom sustavu.

Bakterijski sojevi su pažljivo odabrani kroz klinička ispitivanja. Birani su prema posebnim zahtjevima kako bi postigli optimalno sinergijsko djelovanje svakog od njih.

Odabirom smo dobili snažnu formulu koja će učinkovito djelovati na probavni sustav.

Osim bakterijskih sojeva u ovom probiotiku nalaze se i prebiotička vlakna. Prebiotička vlakna osiguravaju pravilan transport skladištenje i preradu probiotika u organizmu. Prebiotici stvaraju idealnu okolinu za aktivaciju probiotika.

U izradi ovog probiotika korišten je frukto-oligosaharid kratkog lanca koji podržava pravilnu fermentaciju bifidobakterija i laktobacila.

Posebna tehnologija omogućuje optimalno djelovanje na koje ne utječe želučana kiselina te se bakterije isporučuju u crijeva.

Probiotici razvijeni novom tehnologijom omogućuju gastroenterološkom traktu pravilnu probavu hrane. Također novi probiotici pospješuju preradu nutrijenata kako bi omogućili normalno funkcioniranje organizma i održali zdravu crijevnu floru te osnažili imunitet.

Activ Vital tehnologija
Osim snažnog utjecaja na zdravlje probavnog sustava, ove kapsule koje su prilagođene vegetarijancima imaju utjecaj i na druge funkcije u organizmu. Kapsule su proizvedene uz korištenje Activ Vial Tehnologije koja osigurava novo pakiranje s dizajniranom oblogom koja osigurava optimalne uvjete tabletama.

Nova dizajnirana obloga stvara idealne suhe uvjete koji kontroliraju apsorbciju vlage unutar pakiranja za tablete kako bi se osigurala kvaliteta kapsula i nakon otvaranja pakiranja.

Višestruko djelovanje Forever Living proizvoda

Avg probiotik za odrasleKako bi osigurali optimalnu apsorbciju probiotika u organizmu svojoj svakodnevnoj suplementaciji možete dodati Forever Living Aloe vera gel koji je učinkoviti prebiotik. Kombinacija ovih proizvoda pozitivno će utjecati na zdravlje probavnog sustava te poboljšati apsorpciju hranjivih tvari i korisnih nutrijenata. Kombinacijom Active Pro B i aloe vere osjetit ćete značajan utjecaj na opće zdravlje organizma, osnažen imunitet kao i pozitivne promjene na koži.

Čak 80% imunološkog sustava je povezano uz probavni sustav. Infekcije, upale i osjetljivost probavnog sustava na hranu imaju direktan utjecaj na imunitet. U takvim slučajevima dolazi do autoimunih poremećaja, kroničnih upala i smanjenog imuniteta.

Ubrzani način života, neredovita i neuravnotežena prehrana te stres utječu na zdravlje probavnog sustava. Korištenjem dodataka prehrani omogućujete organizmu potrebne vitamine, minerale i ostale nutrijente potrebne za pravilno funkcioniranje organizma te učinkovitu borbu protiv virusa, bakterija i infekcija.

Probiotici se nalaze u prehrambenim namirnicama koji su prošli proces fermentacije kao što je jogurt, no svakodnevna prehrana ne osigurava dovoljne količine dobrih bakterija koje su organizmu potrebne. Prehrana siromašna hranjivim nutrijentima ne može organizmu pružiti sve potrebno za pravilan razvoj, funkcioniranje i borbu protiv bolesti.

Korištenjem kombinacija Forever Living proizvoda postiže se zajedničko djelovanje više važnih nutrijenata koji će aktivirati mehanizme u organizmu i pospješiti njihov rad. Forever Living dodaci prehrani izrađeni su naprednom tehnologijom uz maksimalno očuvanje nutrijenata u procesu izrade kako bi organizmu osigurali prirodne spojeve i apsorpciju u što većem postotku važnih sastojaka.

Naručite Active Pro B dodatak prehrani već danas!

Active Pro B probiotik dodatak prehrani – konzumacija

Pakiranje Active Pro B probiotik dodatka prehrani sadrži 30 kapsula što je dovoljno za 30 dana redovitog konzumiranja. Dnevna doza probiotika u ovim tabletama je 10,2 grama:

  • Bifidobacterium lactis – 30 mg
  • Lactobacillus rhamnosus – 20 mg
  • Lactobacillus reuteri – 10 mg
  • Lactobacillus acidophilus – 8 mg
  • Bifidobacterium longum – 5 mg
  • Bifidobacteriumbifidum – 5 mg

Dnevna preporučena doza kapsula: 1 kapsula na dan
Napomena: popiti ujutro s vodom


Trudnice i dojilje te teški bolesnici bi se prije korištenja prirodnih preparata i dodataka prehrani trebali savjetovati sa svojim liječnikom ili našom službom za korisnike kako bi vam preporučili proizvod koji će najbolje odgovarati vašim potrebama.

Samostalnim odabirom prirodnih preparata možete stvoriti negativni utjecaj na organizam korištenjem s drugim lijekovima ili preparatima čija djelovanja nisu kompatibilna.

Uz Active Pro B probiotik korisnici najčešće naručuju Artic Sea OmeguForever Kids Vitamine i Forever Active HA

NAZOVITE NAS