Aloe Vera Gel

Aloe vera gel za poboljšanje imuniteta

Aloe Vera Gel je dodatak prehrani koji ima niz pozitivnih učinaka na ljudski organizam.

Forever gel je iznimne kvalitete zbog načina obrade pulpe biljke kojim postižemo 99,7% čistoću gela. Aloa je biljka afričkog podrijetla koja pripada skupini SuperFood’s biljaka na svjetskom tržištu.

Upravo njena iznimna svojstva su ju postavila na popularnu listu prirodnih dodataka prehrani. Prozirni gel koji se nalazi u unutrašnjosti lista aloe koristi se i prerađuje u dodatke prehrani ali i kozmetičke preparate zbog snažnih učinaka koje ima na kožu i kosu.

Gel od aloe vere je jedan od najboljih oblika za konzumaciju zbog očuvanja aktivnih sastojaka u visokom postotku što direktno utječe na snažnije djelovanje na zdravlje.

Redovitom konzumacijom i pravilnom pohranom trostruko pakiranje Forever gela je dostatno za mjesec dana konzumacije.

Utjecaj gela na probavu
Dokazano je kako aloa, odnosno lateks aloe sadrži aloin – antrakinon koji je zaslužan za laksativni učinak kojim ublažava probleme zatvora. Zatvor je česta pojava zbog ubrzanog načina života, neredovitih obroka te neuravnotežene prehrane. Isto tako, zatvor može biti uzrokovan bolesti probavnog sustava kao što je sindrom iritabilnog kolona.

Poboljšanje metabolizma
Aloe vera gel utječe na rad metabolizma, poboljšanje metaboličkih procesa omogućuje organizmu da sagori veću količinu kalorija u jednom danu. Na taj način se gubi veća količina kilograma. Osim gubitka postojećih masnih naslaga, smanjit će se nakupljanje tjelesnih masti zbog učinka koji aloa ima na razinu šećera i masti u organizmu.

Utjecaj na razinu šećera u krvi
Kontrolom razine šećera u krvi učinkovito se utječe na smanjenje kilograma te smanjenja osjećaja gladi. Regulacija razine šećera u krvi utječe na oscilacije u energiji. Aloe vera gel će smanjiti nagle skokove i energije koji mogu rezultirati prekomjernim osjećajem umora i željom za slatkim.

Naručite vaš omiljeni napitak već danas!


Utjecaj na kožna stanja i starenje kože

Anti-age utjecaj aloe vere je povezan uz njeno snažno antioksidativno djelovanje koje pročišćava organizam od slobodnih radikala koji su odgovorni za prijenos toksina i tumorskih stanica u organizmu. Aloe vera će pročistiti organizam i povećati količinu kisika u organizmu što će rezultirati i snažnijim imunitetom.

Obrana organizma uz napitak od aloe vere
Aloe vera ima trostruko snažno djelovanje koje će pomoći organizmu da se oporavi od bolesti, operativnih zahvata te osnaži oslabljeni imunitet.
Antiupalno djelovanje pomoći će organizmu u oporavku od upalnih procesa u mišićnom tkivu i zglobovima.

Kod bolesti poput artritisa ili reume svakodnevno konzumiranje aloe će smanjiti bolove.

Aloe Vera Gel inhibira ciklooksigenazno mjesto i smanjuje proizvodnju prostaglandina E2 iz arahidonske kiseline. Upale su najčešće uzrokovane oksidacijskim oštećenjem zbog slobodnih radikala, u tom slučaju aloe vera reagira kao antioksidans koji se bori protiv slobodnih radikala koji su često nosioci tumorskih stanica i drugih nepravilnosti.

Antibiotsko, antibakterijsko i antigljivično djelovanje pomoći će organizmu u borbi protiv bakterija, virusa i gljivica. Upravo su oni uzročnici raznih bolesti te se mogu pojaviti kao posljedica oslabljenog imuniteta.

Djelovanje aloe je široko i utječe na cijeli spektar različitih stanja koja utječu na zdravlje organizma. Najučinkovitije djelovanje će imati upravo gel od aloe vere za piće.


Konzumiranje Aloe Vera gela

Aloe Vera za zdravlje i anti-age učinak kožeAko se osjećate umorno, često ste bez energije ili ste podložni čestim infekcijama imate oslabljeni imunitet.

Gel od aloe vere je najbolji oblik u kojem ju se preporučuje konzumirati jer su u njemu najbolje sačuvane aktivne tvari koje utječu na imunitet i cjelokupni ljudski organizam.

Trostruko pakiranje Forever gela je dovoljno za jedan mjesec redovnog konzumiranja. Tekući gel možete pronaći u čistom obliku ili uz dodatak brusnice i breskve.

S obzirom da gel u sebi ne sadrži konzervanse, pakiranje je nakon otvaranja potrebno čuvati u hladnjaku kako bi zadržao svojstva.

Tetrapak od recikliranih materijala osigurava optimalno očuvanje aktivnih tvari i hranjivih sastojaka u pakiranju.

Dnevna preporučena doza gela: 2x 50 mililitara
Napomena: dva puta dnevno – dva sata odvojeno od obroka

Naručite vaš omiljeni napitak već danas!

Za više detalja o biljci aloe vere: pročitajte članak!

Trudnice i dojilje te teški bolesnici bi se prije korištenja prirodnih preparata od aloe vere trebali savjetovati sa svojim liječnikom ili našom službom za korisnike kako bi vam preporučili proizvod koji će najbolje odgovarati vašim potrebama.

Samostalnim odabirom prirodnih preparata možete stvoriti negativni utjecaj na organizam korištenjem s drugim lijekovima ili preparatima čija djelovanja nisu kompatibilna.

Ne propustite pročitati, Aloe vera sok – velika ljekarna u maloj biljci! Upoznajte sve prednosti ove ljekovite biljke!

Oy ovaj proizvod naši korisnici najčešće naručuju: Aloe Vera Gelly (čisti Forever gel u obliku želea za njegu kože) i nezaobilaznu Forever Arctic Sea Omega!

Call Now ButtonNAZOVITE NAS